News

ABOUT

Related documents

Resscapital söker en kvalificerad administratör

Vill du arbeta på en av Nordens bästa hedgefonder?

Resscapital har utvecklats mycket starkt under de senaste åren och söker nu en kvalificerad administratör.

Vi erbjuder dig möjligheten att lära dig vårt helt unika förvaltningsområde och bli del av ett erfaret team som sedan 2011 har byggt upp ett framgångsrikt förvaltningsbolag.

Resscapital AB är en svensk kapitalförvaltare med god tillväxt och lönsamhet. Vi verkar under Finansinspektionens tillsyn och förvaltar fonden Ress Life Investments. Fonden består av en diversifierad portfölj av amerikanska livförsäkringar som genererar en långsiktigt stabil och attraktiv avkastning för våra investerare. Vårt kontor är placerat i centrala Stockholm.

Din profil

Hos oss blir du en viktig medarbetare som får stöd av erfarna kollegor för att kunna lära dig så mycket som möjligt om den amerikanska andrahandsmarknaden för livförsäkringar.

Rollen som administrator innebär huvudsak följande: – Korrespondens och kontakt med försäkringsbolag, fondadministratör, banker, förvaringsinstitut samt mäklare. – Uppföljning av premiebetalningar – Avstämning av bankkonton – Rapportering till tillståndsmyndigheter.
Du kommer samarbeta mycket med portföljförvaltare och risk manager. Du har ett naturligt driv och tar egna initiativ. Genom din sociala förmåga är du duktig på att skapa och upprätthålla goda affärsrelationer.

Du är sannolikt i början av din karriär och har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Du är en van användare av Excel och Microsoft Office-paketet

Du kommer in i ett mycket positivt skede för företaget där lönsamhet och förvaltat kapital växer starkt och där vi ser en fortsatt expansion framför oss. Tack vare att Resscapital är ett mindre bolag har du också goda möjligheter att både påverka och bli delaktig i mycket av verksamheten.

Eftersom Resscapital består av ett litet team om åtta medarbetare så är din personlighet viktig. Du är en resultatinriktad individ som lägger stor vikt vid att alltid leverera högsta kvalitet i ditt arbete. Du är noggrann, flexibel, lojal och du har en önskan att växa tillsammans med oss. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl engelska som svenska.

Ansökan

Tjänsten är en rekrytering och leder till en fast anställning hos Resscapital. Vi är noga med att vänta på rätt person med eventuell uppsägningstid från nuvarande tjänst. Telefon/digitala intervjuer hos Sifferverket kommer att ske fortlöpande med påföljande personliga intervjuer hos Resscapital för rätt person.

Om du tycker att ovanstående passar in på dig tveka inte med att skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev via länken nedan eller www.sifferverket.se. Vill du veta mer?

Länk till annonsen

Kontakta Josephine Ivstam josephine.ivstam@sifferverket.se eller Lena Detter lena.detter@sifferverket.se

 

 

Read more

INFORMATION

See information , annual reports and read about our governance  

ABOUT RESSCAPITAL

Text about resscapital 

Sustainability

Text promoting the latest white paper 

subscribe to our monthly report 

Subscribe to our monthly report to receive the latest performance data from Ress Capital