News

ABOUT

Related documents

Resscapital söker Sales Specialist – Institutionell försäljning och marknadsföring

Resscapital söker Sales Specialist – Institutionell försäljning och marknadsföring

Resscapital har utvecklats mycket starkt under de senaste åren. Vi söker därför en ny medarbetare som får möjlighet att lära sig vårt helt unika förvaltningsområde. Har du erfarenhet av försäljning inom den finansiella sektorn, från fondbolag, private banking eller fondrelaterad bankverksamhet, så är det här jobbet en gyllene möjlighet med stor utvecklingspotential. Hos oss blir du del av ett erfaret team som sedan 2011 har byggt upp ett framgångsrikt förvaltningsbolag inom alternativa investeringar.

Resscapital AB är en svensk kapitalförvaltare med god tillväxt och lönsamhet. Vi verkar under Finansinspektionens tillsyn och förvaltar fonden Ress Life Investments. Fonden består av en diversifierad portfölj av livförsäkringar som genererar en långsiktigt stabil och attraktiv avkastning för våra investerare. Vårt kontor är placerat i centrala Stockholm.

Utmaningar

Hos oss blir du en viktig medarbetare som får stöd av erfarna kollegor för att kunna lära dig så mycket som möjligt om den amerikanska andrahandsmarknaden för livförsäkringar. Du kommer att komma in i ett mycket positivt skede för företaget där lönsamhet och förvaltat kapital växer starkt och där vi ser en fortsatt expansion framför oss. Du kommer att arbeta nära försäljningschefen med i första hand försäljning och marknadsföring av vår produktportfölj mot institutionella kunder och family officies. I ditt arbete som säljare kommer du att ha mycket kundkontakter, både med svenska och internationella investerare. En stor andel av våra kunder finns utomlands. Vi erbjuder dig också möjligheten att få tid till att växa dig in i rollen med sikte på att kunna bli helt självgående med ansvar för egna kunder.

Företaget utgörs av ett litet team med trevliga och kunniga kollegor som är mycket engagerade i sitt arbete. Med det följer också att arbetet sker under eget ansvar där du erbjuds möjligheten att i hög grad själv styra dina arbetstider. Tack vare att Resscapital är ett mindre bolag har du goda möjligheter att både påverka och bli delaktig i mycket av verksamheten.

Krav

Vi söker en ödmjuk och initiativrik person som alltid har kunden i fokus och vill kunna växa tillsammans med oss. Du arbetar idag inom kapitalförvaltning, institutionell försäljning eller private banking. Du har akademisk bakgrund, troligtvis är du civilekonom, och har några års erfarenhet inom finansbranschen. Du har arbetat med försäljning och är van att självständigt driva och genomföra dina arbetsuppgifter. Din personlighet kommer att vara av stor betydelse då vi är ett litet företag där samarbete och pålitlighet är viktiga faktorer. I övrigt är du en resultatinriktad individ som lägger stor vikt vid att alltid leverera högsta kvalitet i ditt arbete. Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt behärskar de vanligaste datorprogrammen som t.ex. MS Office.

Ansökan

Ansök genom att klicka här eller mejla till career@resscapital.com dit du även kan ställa dina eventuella frågor rörande tjänsten. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 24/11 2019. Ansökningar behandlas löpande under ansökningsperioden.

Read more

INFORMATION

See information , annual reports and read about our governance  

ABOUT RESSCAPITAL

Text about resscapital 

Sustainability

Text promoting the latest white paper 

subscribe to our monthly report 

Subscribe to our monthly report to receive the latest performance data from Ress Capital